Rauno Korpi

PEHMEÄ MUUTOS

– UUSI TAPA ONNISTUA

Pertti Tanhua

MIKSI KESTÄVIEN MUUTOSTEN TEKEMINEN ON NIIN VAIKEAA?

Yleensä huonoista tuloksista syytetään heikkoa tahdonvoimaa ja huonoa itsekuria. Syytös sysää syyn epäonnistumisista ihmiselle itselleen. Tämä saa hänet pahimmillaan syyttämään itseään, kokemaan syyllisyyttä, riittämättömyyttä ja tyytymättömyyttä läpi koko elämän.

Viisi vuotta sitten me ryhdyimme tosissamme pohtimaan sitä, miksi niin harvat onnistuvat muutosyrityksissään.

Aloimme lukea muutokseen liittyvää kirjallisuutta, pidimme päiväkausien maratonistuntoja aiheen tiimoilta, keskustelimme ihmisten kanssa ja kirjoitimme satoja sivuja raakatekstiä. Saimme 250-sivuisen kirjan käsikirjoituksen valmiiksi joulukuussa 2019. Emme kuitenkaan olleet siihen tyytyväisiä, joten hylkäsimme sen. Päätimme kirjoittaa kaiken vielä kerran uudestaan.


Tiivistimme lopulliseen versioon vain olennaisen ja loppuvuodesta 2020 saimme työmme vihdoin valmiiksi. AJATUS PEHMEÄSTÄ MUUTOKSESTA näki päivänvalon. SINULLAKIN ON OIKEUS ONNISTUA -kirja esittelee TÄYSIN UUDENLAISEN, KOKONAISVALTAISEN AJATTELU- JA TOIMINTATAVAN kaikenlaisten muutosten tekemiseen.

SINULLAKIN ON OIKEUS ONNISTUA E-Kirja

9,90 €

SINULLAKIN ON OIKEUS ONNISTUA 

22,00 €

Voit lähettää palautetta kirjasta nimimerkillä tai omalla nimelläsi. Palautteesi julkaistaan tällä sivulla vain, jos annat siihen luvan.

  Palautteeni saa julkaista

  Kirjoittajat

  Rauno Korpi

  Rauno Korpi, LiK, on menestynyt jääkiekko- ja yritysvalmentaja, jolla on myös Diplomate in logotherapy -pätevyys

  Pertti Tanhua

  Pertti Tanhua on suggestoterapeutti ja NLP-kouluttaja, jolla on pitkä kokemus myös urheilijoiden ja  työyhteisöjen valmentamisesta